Kermainen uunilohi (karppaus)

Laita vihannekset vuokaan ja mausta, leikkaa koskenlaskija vihannesten päälle.

Aseta lohifilee kasvisten päälle nahkapuoli alaspäin.

Voitele lohifilee creme bonjour cuisinella ja laita päälle ruohosipuli.

Kaada kerma koko komeuden päälle ja laita uuniin 200c n. 20-25min.

Lohi kannattaa suolata pari tuntia ennen valmistusta!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 4800g9375kcal897.1g0g648g0g
Amerikansekoitus, Apetit1440g403kcal25.9g64.8g2.9g34.6g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g288g806kcal54.7g0g63.4g0g
Ruohosipuli 120g27kcal1.7g2g0.7g2.9g
Kuohukerma,valio,2dl960g3264kcal19.2g28.8g336g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit1200g1560kcal36g24g156g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17616g30872kcal2069.2g239.2g2414g75g
Valittu annoskoko8808g15436kcal1034.6g119.6g1207g37.5g
Annoskoko puolitettuna4404g7718kcal517.3g59.8g603.5g18.8g
Arvot/100g100g175kcal11.7g1.4g13.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235531