Riista seljanka

Kuori perunat sipuli ja porkkana sekä renssaa kaali.

Kuutioi perunat ja sipulit, viipaloi ohuiksi siivuiksi porkkanat, ja suikaloi kaali.

Kuullota kasvikset kattilassa hyvin, pienen voinokareen kera.

Kuutioi peuran liha ja ruskista se pienen voi nokareen kera.

Laita ruskistetut lihat kattilaan.

Lisää vesi, tomaattipüre, yrtit joista listalta puuttui lipstikka 2 lehteä ja laakerinlehti 4 lehteä.

Niin ja lisää sienet, mulla ne oli kuivia mustiatorvisieniä kuivana toi määrä.

Lisää muutkin mausteet.

Keitä hiljaisella tulella kypsäksi.

Nauti joko smetanalla tai ilman.

Seuraavana päivänä aina parempaa.

tämä on aika syksyinen tai talvinen ohje.

Mutta mulla se oli mitä kaapistalöytyy..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 705 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g60g94kcal13.1g0g4.3g0g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g50g14kcal0.3g3g0.1g1.3g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 100g55kcal1.6g13.2g0.2g0.9g
Sieni tatti, hapero 10g2.8kcal0.2g0.3g0g0.2g
Maustepippuri, annos 1g1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.2g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk5g2kcal0.1g0.4g0g0.3g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali30g6.3kcal0.4g1g0.1g0.6g
Voi, 1 tl, 5 g3.7g27kcal0g0g3g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g2.5g4.2kcal0.4g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1762g427kcal32.8g39.4g15.4g7.8g
Valittu annoskoko881g214kcal16.4g19.7g7.7g3.9g
Annoskoko puolitettuna441g107kcal8.2g9.9g3.9g2g
Arvot/100g100g24kcal1.9g2.2g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=291936