Porkkana-broileri jauheliha

Porkkana-broileri jauhelihamakaronilaatikko
4-6:lle

1 pss
Myllyn Paras Ruisraketti Makaronia TAI
1/3 pss Myllyn Paras Tumma Makaronia (6½-7 dl)
300-400 g
broilerijauhelihaa
1
iso sipuli tai 1 pss pakastesipulikuutioita
2 rkl
rypsiöljyä
2-3
porkkanaa
1½ tl
suolaa
2 tl
currya
1½ tl
paprikaa
3
kananmunaa

1 l
maitoa

Ruskista jauheliha ja hienonnettu sipuli kevyesti öljyssä.

Jos et saa broilerijauhelihaa, käytä broilerisuikaleita.

Sekoita joukkoon hienoksi raastetut porkkanat ja mausta seos.

Raaste kypsyy paiston aikana.

Voitele iso uunivuoka öljyllä ja kaada keittämättömät makaronit pohjalle ja sekoita joukkoon kuuma jauhelihaporkkanaseos.

Vatkaa munat ja maito hyvin sekaisin ja kaada vuokaan.

Kypsennä 200-asteessa uunin alatasolla noin 1 tunti.

Anna laatikon vetäytyä hetki uunista ottamisen jälkeen.

Lisäkkeeksi maistuu mauste- ja tuorekurkulla höystetty salaatti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Kirpie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 636g907kcal79.5g1.9g65.2g0g
Maito, Ykkös4000g1640kcal132g192g40g0g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras1500g5250kcal202.5g984g43.5g90g
Ruokaöljy keskiarvo 56g495kcal0g0g55.9g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 568g186kcal3.5g31.6g1.1g14.5g
Kariniemen kananpojan Paistijauheliha, 400g1600g2048kcal238.4g0g144g0g
Sipuli (kuorittu)428g116kcal5.6g20.5g0.9g7.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17624g21283kcal1323g2460g701.2g223.6g
Valittu annoskoko8812g10641kcal661.5g1230g350.6g111.8g
Annoskoko puolitettuna4406g5321kcal330.8g615g175.3g55.9g
Arvot/100g100g121kcal7.5g14g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=72651