Mariannekakku

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g1600g11840kcal0g0g1312g0g
Sokeri1400g5684kcal0g1398.6g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl1392g1824kcal181g7g119.7g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)3200g9920kcal544g1728g92.8g416g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g64g256kcal0g63.4g0g0g
Marianne crush 150g1120g4816kcal13.4g963.2g94.1g19g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17632g68820kcal1481g8350.6g3237.2g870.4g
Valittu annoskoko8816g34410kcal740.5g4175.3g1618.6g435.2g
Annoskoko puolitettuna4408g17205kcal370.3g2087.7g809.3g217.6g
Arvot/100g100g390kcal8.4g47.4g18.4g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=184622