Kesäkurpitsakeitto

Kuullota sipulit + kesis.

Lisää valkosipulit paloina, maustejuttu sekä vettä ehkä 4dl ja kiehauta.

Heitä mukaan vehnäjauhoja ja soseuta.

Lisää chiliä, rakuunaa, mustapippuria, sitruunaa ja sitruunaruohoa + tilkka ruokakermaa.

Anna kiehua ihan vähän.

Laita keitto lautaselle, lisää vähän raejuustoa ja syö.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Heido
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 5600g1011kcal31.4g140g22.4g39.2g
Sipuli (kuorittu)800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Valkosipuli 128g139kcal10.1g20.9g0.8g2.7g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g448g538kcal11.2g26.9g40.3g6.7g
Ruokakerma Valio 4% K&P1600g960kcal16g72g64g9.6g
Luomu vehnäjauho (Pirkka), annos 30g240g828kcal26.4g165.6g5.8g9.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17632g7382kcal211g927.6g269.8g162.4g
Valittu annoskoko8816g3691kcal105.5g463.8g134.9g81.2g
Annoskoko puolitettuna4408g1846kcal52.8g231.9g67.5g40.6g
Arvot/100g100g42kcal1.2g5.3g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=289810