Kanttarellikastike vähähh

Paista kantarellit kuumalla pannulla, lisää loppuvaiheessa sipulisilppu.

Kun sipulit ovat kuullottuneet, laita levy pois päältä, lisää mustapippuria, hipaus valkopippuria ja kerma muutamassa erässä.

Lisää viimeiseksi fondi ja tarkista maku.

Lisäkkeeksi sopii esim.

kukkakaali, jos vähähiilihydraattista halajaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 451g79kcal8.3g1.8g2.3g8.6g
Voi 15g109kcal0.2g0.1g12.2g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g23g17kcal1.7g2.1g0.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 301g993kcal6g9g105.3g0g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Valkopippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli 90g27kcal1.1g4.3g0.2g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1764g2461kcal35g36g240.2g21.2g
Valittu annoskoko882g1231kcal17.5g18g120.1g10.6g
Annoskoko puolitettuna441g615kcal8.8g9g60.1g5.3g
Arvot/100g100g140kcal2g2g13.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138958