Mustikkapannari

Sekoita kaikki ainekset paitsi mustikat ja anna taikinan turvota jääkaapissa.

Kaada pellille leivinpaperin päälle ja ripottele mustikat pinnalle. 200 astetta, 30 min. Ei kovin makea, voi lisätä sokeria tai tarjota hillon tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen394g130kcal13g19.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 183g627kcal18.6g128g2.2g6.4g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 2.8g4.9kcal0.1g1.1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2.8g8.7kcal0.3g1.7g0.2g0.8g
Vanilliinisokeri, teelusikka2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 93g132kcal11.6g0.3g9.5g0g
Mustikka metsä- 169g74kcal0.8g10.8g1g5.6g
Hermesetas -neste5.6g0kcal0g0g0g0g
Flora ruoka kevyt & paksu28g17kcal0.3g1.3g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1764g2011kcal89.4g330.6g28g25.6g
Valittu annoskoko882g1006kcal44.7g165.3g14g12.8g
Annoskoko puolitettuna441g503kcal22.4g82.7g7g6.4g
Arvot/100g100g114kcal5.1g18.7g1.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370321