Valkosuklaa-daimkakku

Sekoita keksinmurut ja sula rasva, painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, lisää rahka.

Kääntele joukkoon sulatettu suklaa, lisää sitruunamehu ja daimmurut.

Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä pieni hetki.

Kaada liivateneste seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle, anna hyytyä 2-4 tuntia tai yön yli. Koristele miten haluat.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Becel olive (Becel), annos 100g22g79kcal0g0.7g8.5g0g
Becel juokseva, annos 10g52g345kcal0g0g38.7g0g
Digestive Light McVitie´s, annos 15 g224g998kcal15.9g152.3g44.2g7.8g
Vispikerma Flora 20%187g411kcal5.6g9.3g37.4g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)150g84kcal12.7g7.5g0.3g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g97g543kcal8.2g53.4g33g0g
Daimsuklaa (Marabou), annos 200g56g306kcal2.8g33.1g17.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton11g2.4kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 64g258kcal0g63.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7.5g30kcal0g7.4g0g0g
Liivatelehti, gelatiini11g39kcal9.6g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1764g6189kcal109.6g654.8g360g15.6g
Valittu annoskoko882g3095kcal54.8g327.4g180g7.8g
Annoskoko puolitettuna441g1547kcal27.4g163.7g90g3.9g
Arvot/100g100g351kcal6.2g37.1g20.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84963