Lohikeitto nro 2

Pilko vihannekset ja juurekset.

Lisää kiehuvaan veteen liuotettu kalaliemikuutio.

Laita vihannekset ja juurekset isoon kattilaan, kaada päälle kalaliemi ja anna kiehua keskilämmöllä, kunnes porkkanat tuntuvat miltei kypsiltä.

Lisää keittoon paloiteltu (nahaton) kirjolohi ja lopuksi koskenlaskijajuusto.

Lisää halutessasi tuoretta tai kuivattua tilliä, mustapippuria ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 20g4.5kcal0.4g0.5g0g0.4g
Porkkana 79g26kcal0.5g4.4g0.2g2g
Peruna, keskikokoinen 60g150g90kcal2.2g19.5g0.1g1.3g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g5.6g15kcal0.6g1.3g0.7g0g
Vesi495g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g21g59kcal4g0g4.7g0g
Kirjolohifilee 83g137kcal13.9g0g9.1g0g
Juuriselleri 23g7.3kcal0.3g1.1g0g0.7g
Tilli, tuore 5.6g1.7kcal0.2g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1764g680kcal44.2g53.8g29.6g9g
Valittu annoskoko882g340kcal22.1g26.9g14.8g4.5g
Annoskoko puolitettuna441g170kcal11.1g13.5g7.4g2.3g
Arvot/100g100g39kcal2.5g3.1g1.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117411