Chilinen suklaakakku

Leikkaa leivinpaperista halkaisijaltaan 22-24 cm irtopohjavuoan pohjalle sopiva pala.

Voitele vuoan reunat ja aseta pala pohjalle.

Sulata voi ja anna sen jäähtyä.

Vatkaa voin joukkoon sokeri ja munat yksi kerrallaan.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne taikinaan siivilän läpi.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina vuokaan ja kypsennä uunin alatasolla 20 min. Kakku saa olla sisältä hieman kostea.

Siirrä jäähtynyt kakku tarjoiluastiaan ja koristele tomusokerilla.

Tarjoa vaniljajäätelön tai -kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 136g984kcal1.6g0.5g110.2g0g
Sokeri 269g1092kcal0g268.6g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)271g342kcal29.8g0.8g24.4g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 36g134kcal6.7g4g7.8g11g
Vehnäjauho puolikarkea 147g504kcal15g102.8g1.8g5.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g14g54kcal0g13.4g0g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen5.7g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g1.8g7.2kcal0g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1764g6236kcal106.4g784.8g288.4g32.2g
Valittu annoskoko882g3118kcal53.2g392.4g144.2g16.1g
Annoskoko puolitettuna441g1559kcal26.6g196.2g72.1g8.1g
Arvot/100g100g353kcal6g44.5g16.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125249