Mokkapalat

Huom!

Ohjeen 10 g suolaa jaetaan puoliksi
taikinaan ja kuorrutteeseen.

Eli 5g
taikinaan ja 5g kuorrutukseen!

Samoin kaakaojauheen kanssa;

12g eli 2 rkl taikinaan ja 2rkl kuorru-
tukseen!

Vaniljasokeri jakautuu niin että
2 tl taikinaan ja 4tl kuorrutukseen.

1. Sulata 200g voita jäähtymään
taikinaan lisäämistä varten.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

3. Sekoita kuivat ainekset; vehnäjauho,
leivinjauhe, vaniljasokeri ja kaakao-
jauhe ja 5g suolaa keskenään.

4. Kaada vähän kerrallaan ja vuoron
perään maito, kuivat ainekset ja
200g sulatettu jäähtynyt voi
sekaan, sekoittaen hyvin.

5. Kaada taikina leivinpaperilla päälys-
tetylle pellille ja levitä tasaiseksi.

6. Paista uunissa 200 astetta 20 min.

Kuorrutuksen teko on helppoa!

Sulata 100 g voita ja sekoita muut ainekset; 5g suolaa, 2 rkl kaakaota,
1pkt eli 500g tomusokeria ja 150g/
1,5 dl/10 rkl tummaa kahvia

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Hojala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 74g106kcal9.3g0.2g7.6g0g
Sokeri 115g465kcal0g114.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 146g501kcal14.9g102.2g1.8g5.1g
Leivinjauhe 2.7g4.7kcal0.1g1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g13g50kcal0g12.5g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 11g40kcal2g1.2g2.3g3.3g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 90g24kcal3g2.8g0g0g
Valio voi90g647kcal0.9g0.9g71.9g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Voi (Valio), annos 100g45g324kcal0.4g0.4g35.9g0g
Kahvijuoma, keskiarvo 67g2.1kcal0.2g0.2g0.1g0g
Tomusokeri 1dl=60g225g899kcal0g224.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1764g6124kcal61.6g921.2g239.2g16.8g
Valittu annoskoko882g3062kcal30.8g460.6g119.6g8.4g
Annoskoko puolitettuna441g1531kcal15.4g230.3g59.8g4.2g
Arvot/100g100g347kcal3.5g52.2g13.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221416