Kanakeitto broiskusta

Keittoveden kiehuessa lisää sekaan pakasteet kanaliemikuution kera ja paista broilerisuikaleet rypsiöljyssä.

Muutaman minuutin juuresten ja maissin kiehuttua lisää veteen nuudelit, broiskun pitäisi olla tässä vaiheessa muutamia minuutteja vaille valmis.

Kun nuudelit näyttävät turvonneen, lisää ruokakerma ja broisku.

Mausta mieleiseksesi (chili, curry, paprika...)! Reseptin nuudelit on valittu tuotehausta tumpelon logiikalla: nuudelit ilman keitinvettä ja öljyä >> jos joku tietää OIKEAN metodin nuudelipussin pelkän nuudeliosuuden kalorimäärälle ja P/H/R-osuudelle, kertokaa ihmeessä! Kamalasti on vaihtoehtoja valmiille keitolle ja pelkälle kuiva-ainekselle, eikä nuudelipussissa ole kuin valmiin keiton ravintosisältö :(

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Knorr kanaliemikuutio 0,4% rasvaa valmiissa liemessä (Knorr), annos 10g4.4g11kcal0.5g0.5g0.8g0g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g88g53kcal0.8g4.6g3.5g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 438g0kcal0g0g0g0g
Apetit maissi, 200 g/pss88g109kcal2.6g22.4g0.7g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g79g22kcal0.9g3.8g0.3g2.4g
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g131g158kcal23.6g2.2g5.9g0g
Nuudelit (Mama), annos 90g48g34kcal1g4.3g1.4g0g
Rypsiöljy 6.1g54kcal0g0g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1764g881kcal58.8g75.6g37.4g5.4g
Valittu annoskoko882g440kcal29.4g37.8g18.7g2.7g
Annoskoko puolitettuna441g220kcal14.7g18.9g9.4g1.4g
Arvot/100g100g50kcal3.3g4.3g2.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249674