Karppaajan sitruunainen juustokakku(MN11/11)

Sekoita mantelijauhe ja sulatettu voi tasaiseksi.

Paista irtopohjavuoassa, 225C noin 10 min. \\r\\nLiivatteet likoon noin 5min kylmään veteen.

Kerma vaahdoksi ja juusto sekaan.

Purista liivatteista vesi pois ja sulata kuumennettuun sitruunamehuun.

Yhdistä kerma-juustoseokseen.

Mausta halutessasi makeutusaineella.\\r\\n Levitä jäähtyneen kakun päälle.

Anna hyytyä viileässä väh. 2,5h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Belle70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g281g1687kcal67.5g18.6g151.8g0g
Voi 70g510kcal0.8g0.3g57.1g0g
Liivatelehti, gelatiini211g736kcal180.5g0g0.2g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g141g478kcal4.2g4.2g49.2g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g141g358kcal8.3g4.5g33.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton32g6.6kcal0.1g0.5g0g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 7g29kcal0.2g6.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1764g7608kcal523.2g69.8g583.8g0g
Valittu annoskoko882g3804kcal261.6g34.9g291.9g0g
Annoskoko puolitettuna441g1902kcal130.8g17.5g146g0g
Arvot/100g100g431kcal29.7g4g33.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=259678