Kaalilaatikko KP

Keitä hiljalleen kaalit/porkkanat n.1/2h.

Paista jauheliha/sipuli, mausta.

Tee munamaito.

Sekoita ainekset, laita pieniä nokareita rasvaa pinnalle ja paista vuoassa 200 astetta n.1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali222g47kcal2.7g7.6g0.4g4.7g
Porkkana 43g14kcal0.3g2.4g0.1g1.1g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g175g8.8kcal0.3g0.3g0.7g0.1g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g26g92kcal1.6g20g0.4g0.5g
Siirappi 11g32kcal0g7.8g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 140g319kcal26.6g0g23.8g0g
Sipuli (kuorittu)46g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g175g58kcal5.8g8.6g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl3.5g8.8kcal0.4g0.1g0.8g0g
Kananmuna kuoreton 39g55kcal4.8g0.1g3.9g0g
Sokeri 1.4g5.7kcal0g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1764g1304kcal86.2g101g60.4g14.4g
Valittu annoskoko882g652kcal43.1g50.5g30.2g7.2g
Annoskoko puolitettuna441g326kcal21.6g25.3g15.1g3.6g
Arvot/100g100g74kcal4.9g5.7g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309727