Gumbo/jambalaya

1. Pilko ja paista sipuli, punajuuri ja paprika.

Paista pannussa öljyssä suht kypsiksi.

2. Suikaloi broileri tarvittaessa ja laita myös pannuun.

Paista kypsäksi.

Lisää mukaan chorizot ja paista vielä hetki.

3. Pilko parsakaali pienemmäksi, laita kattilaan.

4. Laita kattilaan broileiri-chorizo-kasvissekoitus ja lisää riisi, sekoita.

5. Lisää mukaan veteen sekoitettu kanaliemikuutio ja katkaravut (nämä voi laittaa vasta loppuvaiheessakin)
6. Lisää mausteita esim.

chiliä, cajun-mausteseosta, pippuria...

7. Anna kiehua pienellä lämmöllä kunnes riisi on kypsää n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Juswuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo snacky (Wigren), annos 30g38g132kcal8.1g0g10.8g0g
Sipuli 59g18kcal0.7g2.8g0.1g1g
Maalaiskananpojan rintafilee (Naapurin), annos 600g210g231kcal48.2g0g3.1g0g
Punajuuri 76g29kcal0.8g5.2g0.2g1.9g
Paprika punainen 21g6.1kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g3.5g32kcal0g0g3.5g0g
Parsakaali brokkoli 86g30kcal4g1.7g0.3g2.2g
Katkarapu 105g72kcal15.1g0g1.2g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g3.8g11kcal0.8g0.2g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 210g0kcal0g0g0g0g
Basmatiriisi Pirkka70g245kcal5.3g55.2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1764g1608kcal166.4g132g41.4g11g
Valittu annoskoko882g804kcal83.2g66g20.7g5.5g
Annoskoko puolitettuna441g402kcal41.6g33g10.4g2.8g
Arvot/100g100g91kcal9.4g7.5g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446790