Sunnuntai-rouhesämpylät

Lämmitä vesi +42 asteeseen ja liota sokeri ja suola.

Yhdistä toisessa astiassa suurin osa sämpyläjauhoista ja kuivahiiva.

Yhdistä taikina-ainekset ja vatkaa lisäten samalla loput jauhot.

Lisää loppuvaiheessa huoneenlämpöinen margariini.

Anna kohota 30 min.
tee joko pyöreitä tai soikeita sämpylöitä ja anna kohota vielä liinan alla 30 min.
Voitele vedellä, ja paista 225 asteessa noin 12- 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Krista73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)360g1260kcal43.2g248.4g6.8g18g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen250g1800kcal0g0g200g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri12g49kcal0g12g0g0g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g5.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1765g6217kcal86.4g520.8g413.6g36g
Valittu annoskoko883g3109kcal43.2g260.4g206.8g18g
Annoskoko puolitettuna441g1554kcal21.6g130.2g103.4g9g
Arvot/100g100g352kcal4.9g29.5g23.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122716