Purjoperunahernekeitto

Keitä kuoritut perunat ja lisää pakasteherneet sekä purjosipuli mukaan noin 10 minuutiksi.

Soseuta aineet yhdessä tuorejuuston ja fondin kanssa.

Mausta persiljalla ja pippurilla.

Lämmitä ennen tarjoilua.

Keitosta tulee paksua, joten sitä voi jatkaa esim.

yhdellä desilitralla rasvatonta maitoa per annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 281g214kcal5.3g43.6g0.6g2.8g
Purjosipuli 34g7.9kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g125g66kcal7.1g6.6g1.1g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton47g84kcal2.1g2.6g7g1.9g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g18g21kcal0.4g1g1.6g0.3g
Persilja 2.5g0.7kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1765g789kcal31g109.2g20.8g11.8g
Valittu annoskoko883g394kcal15.5g54.6g10.4g5.9g
Annoskoko puolitettuna441g197kcal7.8g27.3g5.2g3g
Arvot/100g100g45kcal1.8g6.2g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273035