Kukkakaaligratiini

2 kpl kukkakaalia (yht. 900 g)
1 dl vettä
1 prk Kavli kevyt kinkkusulatejuusto 3 %
1 tl suolaa
1/2 tl valkopippuria
1/2 tl muskottipähkinää
3 viipaletta Ingman Aamuinen juustoa 11 %

Höyrytä kukkakaalipaloja n. 15 min (voit myös keittää n. 10 min).

Valmista kastike eli lisää kiehuvaan veteen kinkkusulatejuusto ja mausteet, anna hautua kunnes juusto on sulanut.

Laita kukkakaalinkukinnot vuokaan, kaada kastike päälle.

Lisää päällimmäiseksi pilkotut juustoviipaleet.

Kypsennä paistosta uunissa 200 asteessa noin 20-30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aamuinen sulatejuusto (Ingman 11%)420g840kcal96.6g6.3g46.2g0g
Kavli Kevytjuusto Kinkku 3%1400g1540kcal252g42g42g0g
Vesi700g0kcal0g0g0g0g
Kukkakaali6300g1235kcal113.4g138.6g12.6g144.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17640g7230kcal924g373.8g201.6g289.8g
Valittu annoskoko8820g3615kcal462g186.9g100.8g144.9g
Annoskoko puolitettuna4410g1807kcal231g93.5g50.4g72.5g
Arvot/100g100g41kcal5.2g2.1g1.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=23837