Lasange koti

Jauhelihakastike
1. Ruskista jauheliha yksikseen, lisää jauhelihamauste, purkki tomaattimurskaa ja 1 dl vettä, jolla olet putsannut tomaattimurska purkin.

Käytä puolet ilmoitetusta suolamäärästä maustamiseen eli vain 5g.

Juustokastike
2. Rypsiöljyyn sekoitetaan jauhot ja voimakkaasti sekoittaen maito, jotta ei tule kokkareita.

Sekoita joukkoon suurin osa juustoraaste ja mausta lopulla suolalla ja aromisuolalla.

Huom! Jätä juustoraastetta, että voit laittaa sitä vielä lasangen päälle.

Rakentaminen
3. Laita jauhelihakasteketta alimmaiseksi, levy kerros, juustokasteketta ja levy kerros.

Toista kertaalleen ja levitä juustokastikeen päälle vielä viimeiseksi loput juustoraasteesta.

4. Anna olla uunissa noin 30 min 225 asteessa.

Tarkkaile, ettei pinta ala tummua liikaa.

Voit peittää leivinpaperilla, jos tummuu.

Anna vetäytyä peitettynä noin 10-15 min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 441 grammaa

Iceocean
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio kevyempi pizzajuusto 17%851g2425kcal263.8g0g144.7g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 5g3.5kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Vehnäjauho, sunnuntai150g526kcal18g106.6g3.2g4.5g
Rypsiöljy Eldorado120g995kcal0g0g110.5g0g
Rasvaton maito HYLA pastöroitu (Valio)2503g826kcal82.6g122.6g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)2002g601kcal20g80.1g8g4g
Vesi501g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g50g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g40g1.2kcal0g0.4g0.4g0g
Jauheliha (sika-nauta) 17%2002g4425kcal350.4g0g340.4g0g
Lasagne Pasta All´Uovo (Ital d´oro)596g2097kcal89.4g384.2g22.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17640g23797kcal1648.6g1389g1259.8g17.4g
Valittu annoskoko8820g11899kcal824.3g694.5g629.9g8.7g
Annoskoko puolitettuna4410g5949kcal412.2g347.3g315g4.4g
Arvot/100g100g135kcal9.3g7.9g7.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=78655