Kasvissosekeitto

Lisää keitinveteen liemijauhe ja kiehuvaan veteen porkkanat ja perunat.

Viiden minuutin kuluttua purjojen syötävä (eli vaalea) osa ja sipuli pilkottuna.

Lopuksi perunoiden ja porkkanoiden jo pehmettyä lisää joukkoon parsakaali.

Valuta ylimääräinen keitinvesi talteen ja soseuta vihannekset.

Lisää keitinvettä takaisin siinä määrin kuinka juoksevaa ja riittoisaa keitosta haluat.

Lisää haluamasi mausteet ja tilkka rasvatonta maitoa antamaan väriä ja kuohkeutta.

Voilá! Nauti täydellisen ruisleivän kanssa ja nimenomaan nauti - sillä siitähän painonhallinnassa on lopulta kyse.

Tunnista itsesi, halusi ja tarpeesi ja syö vain kun nälkä ja vain kun ruoka todella on nautinnollista!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 785 grammaa

Helinanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g51g30kcal0.8g6.6g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g56g16kcal0.3g3.3g0.1g1.4g
Purjosipuli 56g13kcal1g1.3g0.1g1.2g
Kukkakaali 112g27kcal2g2.5g0.3g2.6g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Vesi562g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g1.8g3kcal0.3g0.4g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen28g9kcal0.9g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1766g205kcal11g32.4g1.2g12g
Valittu annoskoko883g103kcal5.5g16.2g0.6g6g
Annoskoko puolitettuna442g51kcal2.8g8.1g0.3g3g
Arvot/100g100g12kcal0.6g1.8g0.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=86985