Raparperivaahto

Kiehauta raparperit, sokeri, vesi ja kardemumma, kaneli, vaniljasokeri pehmeäksi soseeksi.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahtoon jäähtynyt raparperisose.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 3218g1084kcal22.2g177g3.2g45g
Sokeri 1367g5550kcal0g1366.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 804g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g64g200kcal7.1g38.6g4.5g18g
Kaneli, jauhettu, annos 2g32g84kcal1.1g25.6g1.1g17.7g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g129g515kcal0g127.4g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl3218g10940kcal64.3g96.5g1126.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17664g36745kcal189.4g3662.4g2269.8g161.4g
Valittu annoskoko8832g18373kcal94.7g1831.2g1134.9g80.7g
Annoskoko puolitettuna4416g9186kcal47.4g915.6g567.5g40.4g
Arvot/100g100g208kcal1.1g20.7g12.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110891