Rahkalettuset (ei arvaa karpiksi)

Sekoita munat, mantelijauho, rahka, makeutusaine ja vanilliinisokeri sekaisin.

(sähkövatkaimella vatkaantuu hyvin).

Paista pannulla voin kera tai lettupannulla. 4 pientä lettua vastaa yhtä annosta.

Ohje karppausfoorumilta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 3733g5177kcal466.6g11.2g365.8g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki4553g2549kcal387g227.6g9.1g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g310g1857kcal65g20.4g167.2g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka91g363kcal0g90.1g0g0g
Canderel makeutusjauhe146g559kcal4.2g135.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17664g21012kcal1845.6g969.8g1084.2g0g
Valittu annoskoko8832g10506kcal922.8g484.9g542.1g0g
Annoskoko puolitettuna4416g5253kcal461.4g242.5g271.1g0g
Arvot/100g100g119kcal10.4g5.5g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116856