Porkkanalaatikko - Italialainen

Tee valkokastike : sulata voi ja lisää jauhot.

Lisää maito vimmatusti sekoittaen, ettei homma paakkuunnu.

Jäähdytä kastike.

Kuori porkkanat ja keitä ne juuri ja juuri kypsäksi.

Anna kuivua hetken ennen soseuttamista, niin e tule vetistä.

Soseuta.

Raasta juusto ja jätä n. 1/4 määrästä sivuun.

Erota kananmunasta valkuainen ja vatkaa rakenne rikki.

Sekoita kaikki aineksetja lisää suola ja muskottipähkinää hippusellinen.

Laita matalaan vuokaan ja ripottele päälle loput juustoraasteesta.

Paista uunissa 185 asteessa 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g5595g1567kcal33.6g332.9g11.2g139.9g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g999g3877kcal329.7g0g283.7g0g
Maito, rasvaton, luomu (Valio), annos 200g1599g528kcal52.8g78.3g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 280g119kcal27.4g1.1g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 80g274kcal8.1g55.9g1g2.8g
Voi, 1 tl, 5 g240g1750kcal2.4g2.4g191.8g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17664g16227kcal908g941.2g976g285.4g
Valittu annoskoko8832g8114kcal454g470.6g488g142.7g
Annoskoko puolitettuna4416g4057kcal227g235.3g244g71.4g
Arvot/100g100g92kcal5.1g5.3g5.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146868