Ihana suklaa-vadelmakakku

Pohja:
Sulata 150 g suklaata ja 150 g voita varovasti kattilassa.

Sekoita ja jätä jäähtymään.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita keskenään vehnä- ja leivinjauhe.

Lisää varovasti sekoittaen vaahdon sekaan.

Sekoita jäähtynyt suklaa-voiseos varovaisesti taikinaan.

Paista voidellussa ja jauhotetussa vuoassa 175 asteessa n. 35-40 min.
Kumoa kakku ja laita yöksi jääkaappiin.

Kostuta seuraavana päivänä kahvilla, levitä pinnalle (haluamasi määrä) vadelmamarmeladia.

Kuorrutus:
Sulata kermassa, voi ja suklaa.

Sekoita ja levitä hiukan jäähtynyt seos kakun päälle.

Koristele haluamallasi tavalla (esim.

hopeahelmillä, ananaskirsikoilla tai suklaarouheella).

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1328g1894kcal166g4g136.1g0g
Sokeri 1710g6941kcal0g1708.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1569g5384kcal159.9g1098.5g18.8g54.9g
Leivinjauhe 40g71kcal2.1g15.2g0g0.2g
Taloussuklaa, Fazer1207g6217kcal47.1g676g362.1g64g
Voi 1207g8757kcal14.4g4.8g981.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 805g2657kcal16.1g24.1g281.7g0g
Voi 60% rasvaa 161g877kcal1.4g0.8g98.1g0g
Vadelmamarmeladi, Saarioinen805g1449kcal3.2g346g1.6g18.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17664g68491kcal820.4g7755.6g3759.6g275.2g
Valittu annoskoko8832g34246kcal410.2g3877.8g1879.8g137.6g
Annoskoko puolitettuna4416g17123kcal205.1g1938.9g939.9g68.8g
Arvot/100g100g388kcal4.6g43.9g21.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151814