Punainen kalapata

Leikkaa puoliksi sulanut kala paloiksi.

Valmista tomaattikeitto pakkauksen ohjeen mukaan.

Leikkaa purjo ohuiksi renkaiksi.

Aseta uunivuokaan kerroksittain kalapaloja, herneitä, purjorenkaita sekä mausteita.

Kaada päälle tomaattikeittoa niin paljon, että aineet peittyvät.

Kypsennä ruokaa uunissa 200 asteen lämmössä n.30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Maikkinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus2398g1679kcal383.7g0g7.2g0g
Purjosipuli 1439g329kcal26g34.5g2.9g30.2g
Tilli, tuore 180g54kcal6.6g1.6g1.4g3.8g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Tomaattikeitto, Pirkka (2,5dl)4797g1573kcal33.6g311.8g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17664g7271kcal899.8g695.8g71g68g
Valittu annoskoko8832g3636kcal449.9g347.9g35.5g34g
Annoskoko puolitettuna4416g1818kcal225g174g17.8g17g
Arvot/100g100g41kcal5.1g3.9g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189480