Tosi hyvät jauhelihapihvit (karppi)

Sekoita ainekset keskenään ja tee taikinasta n. 8-10 pihviä.

Paista uunissa kypsiksi 200 asteessa 20-30 minuuttia.

Nää pysyy tosi hyvin kasassa ja ovat sitten hyviä, ei-karpitkin ovat vuolaasi kehuneet.

Pellille tulee paljon nestettä, jonka voi käyttää vaikka kastikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 1581g478kcal19.8g75.9g3.2g26.9g
Valkopippuri 62g177kcal6.5g26.4g1.3g16.3g
Suola, annos 3g96g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt1917g882kcal61.3g92g28.8g0g
Pekoni rasvainen 1342g5045kcal161g0g496.5g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 3834g5294kcal718.8g0g268.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17664g23751kcal1934.8g388.6g1596.4g86.4g
Valittu annoskoko8832g11875kcal967.4g194.3g798.2g43.2g
Annoskoko puolitettuna4416g5938kcal483.7g97.2g399.1g21.6g
Arvot/100g100g135kcal11g2.2g9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197849