Karpit letut

Vatkaa munat hyvin, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma tai vesi joukkoon ja vatkaa suola (+ ripaus vaniljasokeria) lopuksi taikinaan.

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksuvatkin aidoilta letuilta.

Letun saa käärittyä kätevästi ja täytteeksi sopii suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl5261g6944kcal689.2g15.8g436.7g0g
Voi 478g3469kcal5.7g1.9g388.8g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1435g8609kcal344.4g94.7g774.8g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl1594g5691kcal31.9g47.8g605.8g0g
Suola, annos 3g32g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g128kcal0g31.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17664g49683kcal2142.4g383.6g4412.2g0g
Valittu annoskoko8832g24842kcal1071.2g191.8g2206.1g0g
Annoskoko puolitettuna4416g12421kcal535.6g95.9g1103.1g0g
Arvot/100g100g281kcal12.1g2.2g25g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206765