Eevaliin pannari

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Kaada puolet maidosta kuivien ainesten joukkoon ja ala vatkata, lisää maitoa vähitellen ja munat yksitellen, koko ajan vatkaten.

Lopuksi lisää öljy.

Anna taikina turvota hetki, sekoita se vielä kerran huolella ja kaada uunipellille joka on voideltu tai päällystetty leivinpaperilla.

Paista ensin noin 15 min 250 asteessa alatasolla, vähennä lämpö 200 asteeseen ja paista vielä noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 5330g3372kcal159.9g255.8g186.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1732g5944kcal176.5g1212.6g20.8g60.6g
Kananmuna 50g(kpl)1066g1343kcal117.3g3.2g95.9g0g
Sokeri160g649kcal0g159.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g64g256kcal0g63.3g0g0g
Rypsiöljy 480g4242kcal0g0g479.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17664g31612kcal907.4g3389.2g1566g121.2g
Valittu annoskoko8832g15806kcal453.7g1694.6g783g60.6g
Annoskoko puolitettuna4416g7903kcal226.9g847.3g391.5g30.3g
Arvot/100g100g179kcal5.1g19.2g8.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304268