Tonnikalapihvi

4 purkkia tonnikalaa öljyssä
4 kananmunaa
1 iso sipuli
1 dl korppujauhoja
2 dl ruokakermaa (7 %)
4 rkl tilliä silputtuna
sitruunapippuria
suolaa

Kuullota sipulit pannulla.

Muserra tonnikalat kulhon pohjalle ja lisää loput ainekset mukaanlukien sipulit.

Sekoita tasaiseksi ja paista pihveinä tai pullina pannulla.

Voit myös paistaa uunissa!

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Krisseee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 3660g6946kcal992.6g0g329.4g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1591g1353kcal15.9g55.7g111.4g0g
Sipuli (kuorittu)1194g322kcal15.5g57.3g2.4g20.3g
Korppujauho 398g1457kcal41.7g298g4.1g21.1g
Kananmuna kuoreton 1751g2497kcal218.8g5.3g179.4g0g
Tilli, tuore 239g72kcal8.8g2.1g1.9g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17664g25293kcal2586.6g836.8g1257.2g92.8g
Valittu annoskoko8832g12647kcal1293.3g418.4g628.6g46.4g
Annoskoko puolitettuna4416g6323kcal646.7g209.2g314.3g23.2g
Arvot/100g100g143kcal14.6g4.7g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341992