Gluteeniton vuokaleipä

1. Laita uuni 200 asteelle.

2. Sekoita jauhot, pellavansiemenet, cashewpähkinät ja ruokasooda kulhossa.

2. Lisää rasvaton piimä tai rasvaton jogurtti ja puolukkahillo.

2. Voitele ja jauhota puolentoista litran leipävuoka ja kaada siihen taikina.

3. Ripottele halutessasi pellavansiemeniä taikinan pinnalle.

4. Paista uunin alaosassa noin 60 min.
5. Ota leipä vuoasta ja anna jäähtyä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Vilkkumiina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Teff-jauho (Oriola), annos 60g4464g14329kcal441.9g2839g133.9g348.2g
Pellavansiemen kokonainen 415g2095kcal82.1g4.1g173.7g109.4g
Cashewpähkinä 574g3296kcal114.8g107.9g266g20.1g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g64g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g32g0kcal0g0g0g0g
Piimä, rasvaton (Valio)2551g816kcal84.2g114.8g0g0g
Puolukkahillo 733g1007kcal1.3g239.7g1.5g7.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17664g43086kcal1448.6g6611g1150.2g970.6g
Valittu annoskoko8832g21543kcal724.3g3305.5g575.1g485.3g
Annoskoko puolitettuna4416g10772kcal362.2g1652.8g287.6g242.7g
Arvot/100g100g244kcal8.2g37.4g6.5g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=416141