Paistetut banaanit ala Tuula

Kuori banaanit ja viipaloi ne paksuiksi viipaleiksi.

Kuumenna rasva ja kaneli pannulla.

Paista banaanit palat kauniin ruskeaksi n. 2-3 minuutti.

Mausta banannit kademummalla ja sokerilla.

Tarjoa esim.

vaniljajäätelön ja vaahterasiirapin kanssa.

Maisuvat myös lettujen kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, kuorittu 7990g6952kcal84.7g1462.2g32g143.8g
Voi 298g2164kcal3.5g1.2g242.5g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g213g776kcal7.5g169.6g7.5g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g160g497kcal17.6g95.9g11.2g44.7g
Sokeri 171g692kcal0g170.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17664g22162kcal226.6g3798.4g586.4g377g
Valittu annoskoko8832g11081kcal113.3g1899.2g293.2g188.5g
Annoskoko puolitettuna4416g5540kcal56.7g949.6g146.6g94.3g
Arvot/100g100g126kcal1.3g21.5g3.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461905