Kotipulla (20 kpl taikina, 1 pikkupulla 46g)

Tässä versiossa jauhoina 1,5 dl grahamjauhoja + 6dl vehnäjauhoja.

Sekoita puolikas hiivapaketti kädenlämpöiseen maitoon (2,5 dl). Lisää puolikas teelusikallinen suolaa, 3/4 dl sokeria ja puolet jauhoista.

Sekoita niin että taikina saa ilmaa.

Vaivaa kimmoisaksi, lisää tarvittaessa jauhoja samalla.

Lisää pehmennyt leivontamargariini.

Jätä taikina kohoamaan huoneenlämpöön.

Kun taikina on kohonnut (n.20 min kuluttua) voit alkaa käsitellä taikinaa ja pyöritellä pikkupullia.

Ota mukaan taikinaan loppuosa jauhoista hiljalleen tarpeen mukaan.

Kun pullat ovat kohonneet sopivasti lämpimässä, voitele munalla ja paista 200 asteessa (kevyen vaaleanruskeiksi, noin 10 min)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Kanerva2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 194g277kcal24.3g0.6g19.9g0g
Vehnäjauho sunnuntai3494g12229kcal419.3g2480.7g73.4g122.3g
Grahamjauho, 1 dl1019g3669kcal132.5g703.2g30.6g127.4g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen728g5241kcal0g0g582.3g0g
Suola, annos 3g49g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 243g181kcal31.8g2.7g1g16.7g
Maito, Kevyt2426g1116kcal77.6g116.5g36.4g0g
Sokeri 679g2758kcal0g678.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17664g50940kcal1371g7964.8g1487.2g532.8g
Valittu annoskoko8832g25470kcal685.5g3982.4g743.6g266.4g
Annoskoko puolitettuna4416g12735kcal342.8g1991.2g371.8g133.2g
Arvot/100g100g288kcal7.8g45.1g8.4g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74187