Tonnikalapiirakka

Nypi vehnäjauhot ja margariini sekaisin, lisää 3 rkl vettä ja 1/2 tl suolaa, lisää myös osa juustosta taikinaan.

Painele voideltuun vuokaa, paista 225 asteessa 5-10 minuuttia.

Täytä esipaistettu pohja tonnikalalla ja he-ma-pe-seoksella.

Sekoita munamaito, mausta suolalla ja sitruunapippurilla ja kaada täytteiden päälle.

Kourruta juustolla ja paista vielä 20 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1040g3568kcal106g728g12.5g36.4g
Margariini 60%, keskiarvo 800g4261kcal2.6g2.8g480g0g
Juusto, keskiarvo 1600g5599kcal400.5g4g443.2g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 1600g542kcal49g78.4g1.6g0g
Kananmuna kuoreton 1320g1883kcal165g4g135.3g0g
Tonnikala öljyssä 1200g2277kcal325.4g0g108g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 1280g1321kcal44.2g230.4g13.6g37.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17680g38901kcal2185.4g2095.2g2388.4g147g
Valittu annoskoko8840g19450kcal1092.7g1047.6g1194.2g73.5g
Annoskoko puolitettuna4420g9725kcal546.4g523.8g597.1g36.8g
Arvot/100g100g220kcal12.4g11.9g13.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176453