Tomaattikalkkunapasta

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä, lisää kuutioitu kalkkuna ja tomaattimurska.

Anna kiehahtaa 10min ja lisää mausteet.

Keitä pasta, kaada kastike pastan sekaan ja tarjoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g2001g1521kcal320.2g28g14g8g
Tomaattimurska 2001g588kcal11.2g106.1g4g38g
Sokeri 40g163kcal0g40g0g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 4002g4246kcal159.7g775.6g35.6g69.6g
Sipuli (kuorittu)550g149kcal7.2g26.4g1.1g9.4g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow75g195kcal7.5g7.5g15g1.2g
Mustapippuri 30g84kcal3.3g11.5g1g8g
Rypsiöljy 140g1239kcal0g0g140.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17680g16369kcal1018.2g1990.2g421.6g268.4g
Valittu annoskoko8840g8185kcal509.1g995.1g210.8g134.2g
Annoskoko puolitettuna4420g4092kcal254.6g497.6g105.4g67.1g
Arvot/100g100g93kcal5.8g11.3g2.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267240