Bataattilanttusosekeitto

1. Kuullota sipuli.

2. Kuori ja pilko juurekset ja purjo.

3. Lisää sipulit, juurekset ja purjo kattilaan, peitä vedellä ja keitä pehmeiksi.

4. Soseuta.

5. Sekoita joukkoon juusto.

6. Mausta suolalla ja esimerkiksi valkopippurilla ja persilijalla.

Nauti raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora punainen, annos 10g80g432kcal0.2g0.2g48g0g
Sipuli (kuorittu)960g259kcal12.5g46.1g1.9g16.3g
Bataatti, kuorittu 3440g2784kcal54g579g1.7g103.2g
Lanttu 3280g946kcal32.8g150.9g9.8g59g
Purjosipuli 720g165kcal13g17.3g1.4g15.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g300g840kcal57g0.1g66g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g64g67kcal5.1g10.4g0.4g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17688g10986kcal349.2g1608g258.4g389.8g
Valittu annoskoko8844g5493kcal174.6g804g129.2g194.9g
Annoskoko puolitettuna4422g2747kcal87.3g402g64.6g97.5g
Arvot/100g100g62kcal2g9.1g1.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266951