Banaanisuklaakakku

1) Muussaa banaanit (2-3 kpl koosta riippuen) ja sekoita niihin vaniljasokeri.

2) Murskaa suklaa pieniksi paloiksi.

3) Sulata voi ja vatkaa siihen sokeri ensin alhaisella nopeudella, sitten n. minuutin vatkaamisen jälkeen sekoita vielä hetki keskinopeudella.

4) Lisää munat yksitellen samalla sekoittaen.

5) Lisää vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe ja suola.

Sekoita (tässä voi vaihtaa puuhaarukkaan).

6) Lisää banaanisose ja sekoita tasaiseksi.

7) Lopuksi lisää suklaarouhe.

Levitä tasaisesti voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan.

Paista ensin n. 180-190 asteessa 10 minuuttia, minkä jälkeen laske lämpötilaa 150-160 asteeseen ja paista vielä n. 30 minuuttia.

Kakku on kypsää kun se irtoaa vuoan reunoista.

Tarjoa jäähtyneenä tai jääkaappikylmänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 983 grammaa

Mrigon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80% keskiarvo1350g9585kcal4.1g2.7g1080g0g
Sokeri 1350g5480kcal0g1348.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2250g7720kcal229.3g1575g27g78.8g
Kananmuna kuoreton 990g1412kcal123.7g3g101.5g0g
Leivinjauhe 45g79kcal2.3g17g0g0.2g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Banaani, kuorittu 1800g1566kcal19.1g329.4g7.2g32.4g
Taloussuklaa, Fazer900g4635kcal35.1g504g270g47.7g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g135g540kcal0g133.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17694g62035kcal827.2g7826.8g2971.4g318.2g
Valittu annoskoko8847g31017kcal413.6g3913.4g1485.7g159.1g
Annoskoko puolitettuna4424g15509kcal206.8g1956.7g742.9g79.6g
Arvot/100g100g351kcal4.7g44.2g16.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124328