Tuliset, ihanat katkaravut

Salsa, kermaviili ja tuorejuusto laitetaan lämpenemään kattilaan.

Sekoitellaan kunnes tuorejuusto sulanut.

Lisätään katkaravut.

Annetaan muhia tovi, mutta vahditaan ettei kiehu.

Jaetaan soossi uuninkestäviin annosvuokiin (noista aineksista tulee 2 annosta).

Juustoraastetta päälle ja työnnetään uuniin. 200 astetta, sen aikaa että juusto saa kauniin värin.

Ja sitten syömään!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salsa, medium1600g288kcal16g48g3.2g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)3200g2080kcal102.4g153.6g112g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 800g2440kcal28g33.5g240g4g
Katkarapu 1600g1094kcal231g0g17.6g0g
Juusto, kova pienikoloinen juusto, rasvaa 24-27 %, edam 1600g5449kcal424g0g411.2g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g48g166kcal4.8g36.5g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17696g23034kcal1612.4g543.2g1570.4g8g
Valittu annoskoko8848g11517kcal806.2g271.6g785.2g4g
Annoskoko puolitettuna4424g5758kcal403.1g135.8g392.6g2g
Arvot/100g100g130kcal9.1g3.1g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198040