Puolukkakakku

Sulata voi. sekoita kuivat aineet.

Lisää puolukkasurvos voisula ja maito.

Sekoita hyvin.

Kaada voideltuun jauhotettuun vuokaan ja paista tunti.

Kumoa kypsä kakku ja jäähdytä vuoan alla

käytä 2 tl soodaa ei leivinjauhetta

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g636g4645kcal6.4g6.4g509g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2326g7982kcal237.1g1628.4g27.9g81.4g
Sokeri 2028g8232kcal0g2026.1g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu80g64kcal1.4g14.2g0.6g1.6g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g80g290kcal2.8g63.3g2.8g0g
Neilikka, annos 4g40g145kcal1.4g31.7g1.4g0g
Leivinjauhe 80g140kcal4.1g30.1g0g0.4g
Puolukkasurvos sokeroimaton 1193g463kcal5.2g81.1g6g31g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2386g787kcal78.7g116.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17696g45494kcal674.2g7996.4g1095.4g228.8g
Valittu annoskoko8848g22747kcal337.1g3998.2g547.7g114.4g
Annoskoko puolitettuna4424g11373kcal168.6g1999.1g273.9g57.2g
Arvot/100g100g257kcal3.8g45.2g6.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=247154