Peten banaanikakku

Soseuta banaanit.

Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja sooda kulhossa.

Lisää sokeri, banaanisose, rasva ja vesi.

Sekoita taikina notkeaksi, kaada voieltuun vuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin ½ tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 620g2033kcal65.5g376.3g13.6g61.4g
Vehnäjauho, sunnuntai1832g6411kcal219.8g1300.4g38.5g54.9g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)1127g4170kcal157.8g619.9g90.2g124g
Leivinjauhe 113g198kcal5.9g42.6g0g0.6g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g28g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 958g3889kcal0g957.1g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g2705g2272kcal29.8g495g10.8g48.7g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g1127g8341kcal0g0g924.2g0g
Vesi338g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17696g54628kcal957.6g7582.6g2154.6g579.2g
Valittu annoskoko8848g27314kcal478.8g3791.3g1077.3g289.6g
Annoskoko puolitettuna4424g13657kcal239.4g1895.7g538.7g144.8g
Arvot/100g100g309kcal5.4g42.8g12.2g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430099