Feta-punasipulipiirakka

Täyte:
4-5 punasipulia
2 rkl Pirkka salaattijuustotölkin öljymarinadia
1/2 rkl juoksevaa hunajaa
1 tl basilikaa
1 tl suolaa
1 tlk (375g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
2 dl kevytkermaa
2 kananmunaa

Painele valmistaikina viodellun vuoan (halkaisija 26 cm) pohjalle ja reunoille.

Leikkaa kuoritut sipulit mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi.

Kuullota viipaleet salaattijuustotölkin öljymarinadissa.

Mausta sipulit hunajalla, basilikalla ja suolalla.

Jäähdytä seosta hieman.

Valuta salaattijuusto hyvin.

Levitä sipulista noin puolet piirakkapohjalle ja päälle juustokuutiot.

Levitä päälle vielä loput sipulit.

Sekoita kananmunat kermaan ja kaada vuokaan
Paista piirakkaa 200 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Katjuska80

Zihu sanoi...

Löytypä mun makuun uutuus. .jos vaihtas kerman kemaviiliin, kevenis vähän

torstai 03.04.2008 klo 08:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka piirakkataikinalevyt 2kpl (a 200g) (Pirkka), annos 400g1864g6896kcal110g652.3g428.7g39.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g3727g1006kcal48.5g178.9g7.5g63.4g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g1747g4718kcal314.5g34.9g366.9g0g
Hunaja 93g308kcal0.5g75.3g0g0g
Basilika, kuivattu 4.7g12kcal0.7g1g0.2g1.9g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma932g1118kcal29.8g41.9g93.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 466g585kcal51.3g1.2g42g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17696g29285kcal1110.6g1971g1877g208.8g
Valittu annoskoko8848g14643kcal555.3g985.5g938.5g104.4g
Annoskoko puolitettuna4424g7321kcal277.7g492.8g469.3g52.2g
Arvot/100g100g166kcal6.3g11.1g10.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56158