Borssi porsaanliha

Paistetaan ensin öljyllä sipuli, porkkana, punajuuri (+ 1rkl etikkaa), tomaatti.

Keitetaan lihapalat, poistetaan vaahto ja lisätään paistetut vihannekset, pavut, kaali ja perunat.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Monal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)3003g4804kcal570.5g0g270.2g0g
Punajuuri 2002g768kcal20g138.1g4g50g
Kaali, valkokaali801g169kcal9.6g27.2g1.6g16.8g
Pavut,ruskeat suolaliemess681g681kcal48.3g102.1g8.2g147g
Peruna, keskikokoinen 60g1201g721kcal18g156.1g1.2g10.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g260g73kcal1.6g15.5g0.5g6.5g
Sipuli (kuorittu)320g87kcal4.2g15.4g0.6g5.4g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g60g541kcal0g0g60.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g501g102kcal3g19g1.5g7g
Chili paprika punainen20g8kcal0.4g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17696g15905kcal1351.2g950.4g695.8g487g
Valittu annoskoko8848g7952kcal675.6g475.2g347.9g243.5g
Annoskoko puolitettuna4424g3976kcal337.8g237.6g174g121.8g
Arvot/100g100g90kcal7.6g5.4g3.9g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96259