Gulassikeitto Wilhelmistä

Kuori ja kuutioi juurekset ja sipuli.

Lisää kiehuvaan nesteeseen lihaliemi ja fondi, mausta paprikalla, chilillä, pippurilla.

Anna hautua 5 min. lisää sipuli ja porkkana, sekä paprika kuutioiituna, hauduta 8min.

Lisöö perunat ja hauduta kypsäksi.

Ruskista makkarat teflon pannula, valuta ylimääräinen rasva pois, lisää keittoon makkarat ja persilja.

Kiehauta ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 450g0kcal0g0g0g0g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g5.6g22kcal0.2g1.1g1.9g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g7.5g19kcal0.8g0.2g1.7g0.1g
Chilikastike original, Felix11g10kcal0.2g1.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g38g11kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Peruna, vanha, kuorittu 113g86kcal2.1g17.5g0.2g1.1g
Paprika punainen 49g14kcal0.5g2.2g0.2g0.9g
Persilja 11g3.1kcal0.2g0.1g0g0.9g
Mustapippuri 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Paprikajauhe 3g10kcal0.4g0.6g0.4g1.1g
Chili mausteseos, Old El Paso1.1g3.2kcal0.1g0.6g0.1g0g
Wilhelm grillibalkan (Atria), annos 80g120g264kcal14.4g3.1g21.6g0.2g
Makaroni, keitetty, suolaton 38g37kcal1.1g7.5g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1770g981kcal41.6g77.8g52.8g12.8g
Valittu annoskoko885g491kcal20.8g38.9g26.4g6.4g
Annoskoko puolitettuna443g245kcal10.4g19.5g13.2g3.2g
Arvot/100g100g55kcal2.4g4.4g3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191030