Gluteeniton pizzapohja

Alkuperäinen ohje:
Siirry sivulle!

Ohjeesta saa 4-5 pellillistä.

Keitä aluksi vettä esim.

vedenkeittimessä ja laita kulhoon 3 dl. Mittaa joukkoon hiiva ja sekoita puuhaarukalla.

Lisää 2 tl sokeria ja suolaa oman maun mukaan.

Sekoita joukkoon jauhot, taikinan käydessä paksummaksi kannattaa vaivata käsin.

Lopuksi sekoita taikinaan öljy.

Kaulitse taikina leivinpaperin päällä melko ohueksi ja levitä täytteet päälle.

Paista uunissa 250 asteessa n. 10-12 min, että juusto on hieman ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Mfuruskog
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi360g0kcal0g0g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g503g1762kcal17.6g407.7g5g15.1g
Kuivahiiva, annos 11g6.6g24kcal3g2.6g0.4g0g
Sokeri 3.6g15kcal0g3.6g0g0g
Oliiviöljy 12g106kcal0g0g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1770g3812kcal41.2g827.8g34.8g30.2g
Valittu annoskoko885g1906kcal20.6g413.9g17.4g15.1g
Annoskoko puolitettuna443g953kcal10.3g207g8.7g7.6g
Arvot/100g100g215kcal2.3g46.8g2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=440547