Jauhelihakeitto katkaravuilla+pekonilla

400g jauhelihaa
valkosipulijauhetta
chilijauhetta

200g katkarapuja
100g pekonia

vettä
mustapippuria
1,5 tl timjami

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa sekaan
valkosipulijauhetta sekä chiliä.

Kaada ruskistettu jauheliha kattilaan.

Paista 100g pekonia ja lisää jauhelihan seuraan.

Lisää sekaan 200g katkarapuja, vettä, timjamia ja mustapippuria.

Keitä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g499g849kcal94.9g0g49.9g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g3.7g13kcal0.4g2.8g0.1g0g
Katkarapu 250g171kcal36.1g0g2.7g0g
Pekoni, paistettu 125g643kcal20.5g0g63.3g0g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Timjami 1g2.8kcal0.1g0.3g0.1g0.4g
Chili mausteseos, Old El Paso3.7g11kcal0.3g1.8g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1770g3392kcal305.2g11.8g232.8g2.2g
Valittu annoskoko885g1696kcal152.6g5.9g116.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna443g848kcal76.3g3g58.2g0.6g
Arvot/100g100g192kcal17.2g0.7g13.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197313