Jaahelihakeitto

Keitä porkkanoita pienessä määrässä vettä, jossa on mustapippurit.

Lisää perunat, kun porkkanat on vielä puoliraakoja.

Lisää sekaan kasvisliemikuutio.

Kuullota sipuli pannulla ja lisää se keittoon.

Ruskista jauheliha, lisää lihaliemikuutio.

Lisää liha keittoon kun perunat ei ole ihan kypsiä vielä.

Kiehauta ja lisää mausteeksi maun mukaan yrttisuolaa ja rouhittua mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Dille85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha250g416kcal47.6g0g25g0g
Porkkana 188g61kcal1.2g10.4g0.4g4.8g
Peruna, vanha, kuorittu 376g286kcal7.1g58.2g0.8g3.8g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Lihaliemikuutio Maggi6.3g18kcal0.6g0.4g1.4g0g
Kasvisliemikuutio 6.9g21kcal0.7g0.9g1.6g0.1g
Mustapippuri 1.9g5.3kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1770g1644kcal116.2g146.6g58.8g20.4g
Valittu annoskoko885g822kcal58.1g73.3g29.4g10.2g
Annoskoko puolitettuna443g411kcal29.1g36.7g14.7g5.1g
Arvot/100g100g93kcal6.6g8.3g3.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98957