Kaalilaatikko

Silppua kaali ja kuumenna vesi (n. 5dl) laakeassa kattilassa.

Lisää kaali, suola ja silputtu sipuli kattilaan.

Anna hautua n.30min.

Ruskista siinä välissä jauheliha.

Lisää jauheliha, meirami (2tl), mustapippurirouhetta ja siirappi kaali-sipulisekoitukseen.

Voitele uunivuoka.

Kaada riisi (0,5dl) pohjalle sekä kaalisekoitus liemineen.

Kypsennä alimmalla tasolla 200 asteessa n.50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Jaanah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g400g96kcal4.8g13.6g0.8g8.4g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 5g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.9g
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g200g360kcal38g0g24g0g
Siirappi 30g90kcal0g22.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1770g1123kcal86.8g76.4g49.8g18.6g
Valittu annoskoko885g562kcal43.4g38.2g24.9g9.3g
Annoskoko puolitettuna443g281kcal21.7g19.1g12.5g4.7g
Arvot/100g100g64kcal4.9g4.3g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331052