Kalakeitto

Kiehauta pilkotut paprikat ja sipulit, lisää mausteet, seiti ja koskenlaskijajuusto pieninä paloina.

Keitto on valmis, kun juusto on sulanut ja seiti kypsää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus280g196kcal44.8g0g0.8g0g
Paprika, punainen18g4.5kcal0.2g0.8g0.1g0.4g
Paprika keltainen 60g18kcal0.6g3g0.1g1.2g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g35g10kcal0.5g1.7g0g0.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 350g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.2g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g35g98kcal6.7g0g7.7g0g
Wok-kasvikset, porkkana, herne, vesikastanja, bambunverso, paprika, sieni 35g16kcal0.7g2.7g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1771g722kcal109g23.2g18g8.6g
Valittu annoskoko885g361kcal54.5g11.6g9g4.3g
Annoskoko puolitettuna443g181kcal27.3g5.8g4.5g2.2g
Arvot/100g100g41kcal6.2g1.3g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154612