Chili-tomaatti possupata

Pilko aineet, reiluhkoiksi paloiksi.

Ruskista lihat pannulla, lisää sipuli, valkosipuli ja paprikat, pyöräytä muutaman kerran ja lisää chili-tomaattimurska, vesi ja porkkanat.

Kaada kannelliseen uunipataan ja työnnä uuniin reiluksi tunniksi.

Tarjoile keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Akselina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale, marinoitu233g466kcal30.3g6.8g37.3g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)216g75kcal2.2g14.9g1.1g3g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Paprika, punainen47g12kcal0.4g2.1g0.2g0.9g
Paprika vihreä 47g10kcal0.4g1.2g0.1g0.9g
Vesi117g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 146g48kcal0.9g8.1g0.3g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1771g1285kcal72g76.8g78.4g19.8g
Valittu annoskoko885g643kcal36g38.4g39.2g9.9g
Annoskoko puolitettuna443g321kcal18g19.2g19.6g5g
Arvot/100g100g73kcal4.1g4.3g4.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197889