Jauheliharulla (karppaus.info)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Makes
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 70g262kcal15.6g0g22.4g0g
Pekoni, Euroshopper42g118kcal6.7g0.4g10.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 526g1164kcal92g0g89.4g0g
Kananmuna kuoreton 72g103kcal9g0.2g7.4g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 88g342kcal1.9g1.9g36.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1771g4025kcal252.6g13.4g332.6g3g
Valittu annoskoko886g2013kcal126.3g6.7g166.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna443g1006kcal63.2g3.4g83.2g0.8g
Arvot/100g100g227kcal14.3g0.8g18.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201809