Karppinen pizza

Kaikki pohjan ainekset vaan sekaan, levitetään esim.

nuolijalla pellille leivinpaperin päälle ja paistetaan 200 asteessa kullanruskeaksi.

Tomaattipyrettä ja ketsuppia (ja haluttaessa mausteita) sekoitetaan keskenään ja levitetään paistetun pohjan päälle.

Täytteet kehiin ja takaisin uuniin.

On valmista kun juustoraaste päältä sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Ansku826
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g117g222kcal2.9g4.1g21g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g58g187kcal13.4g0g13.4g0g
Kananmuna kuoreton 64g92kcal8g0.2g6.6g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g8.8g4.8kcal0.5g0.3g0.2g8.8g
Leivinjauhe 2.9g5.1kcal0.2g1.1g0g0g
Tomaattipyree,euroshopper41g33kcal1.4g7.8g0.4g0g
Ketsuppi (Eldorado), annos 20g18g11kcal0.2g2.5g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha234g388kcal44.4g0g23.3g0g
Kinkkusuikale (Kotasavu), annos 50g146g184kcal14.6g2.2g11.7g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g117g374kcal26.9g0g26.9g0g
Ananaspaloja ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/137 g80g48kcal0.3g12g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1771g3094kcal225.6g60.4g207.2g18.2g
Valittu annoskoko886g1547kcal112.8g30.2g103.6g9.1g
Annoskoko puolitettuna443g773kcal56.4g15.1g51.8g4.6g
Arvot/100g100g175kcal12.7g3.4g11.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251228